nieuws

Franse makelaar voorzitter FIABCI

Geen categorie

Kirkor Ajderhanyan is geinstalleerd als wereldwijd voorzitter van FIABCI, de International Real Estate Federation. De plechtigheid vond plaats tijdens het 67ste jaarcongres van FIABCI in Panama Stad.

Franse makelaar voorzitter FIABCI

De Franse makelaar, gespeciliseerd in luxe vastgoed aan de Franse Riviera, volgt Danielle Grossenbacher op. Hij is sinds 1999 actief binnen deze mondiale organisatie. Met leden in 65 landen, inclusief 100 professionele verenigingen, 65 opleidingsinstituten en 3000 individuele leden van alle beroepsgroepen in de vastgoedsector is FIABCI een van de de meest representatieve organisaties in de vastgoedsector van de wereld. IFIABCI heeft een speciale adviesfunctie bij de Economische en Sociale Raad van de Verenigde Naties (ECOSOC).

Onder de leden zijn makelaars, vastgoedmanagers, taxateurs, vastgoedadviseurs, projectontwikkelaars, aannemers, architecten, fiscalisten, financiers, advocaten, notarissen, accountants, juristen, praktiserend of in opleiding, alsmede opleidingsinstituten. Het internationale hoofdkantoor is gevestigd in Parijs. Daarnaast bevindt zich in elk van de aangesloten landen een zogeheten ‘ chapter’ . Deze afdelingen worden gekenmerkt door een eigen identiteit en een vrij zelfstandig karakter. Het secretariaat van het Nederlandse chapter is gevestigd in Zwolle.

Reageer op dit artikel