nieuws

Floris Haentjens directeur bij Inside Investments

Geen categorie

Floris Haentjens wordt per 1 mei 2016 directeur van het niet-beursgenoteerde vastgoedfonds Inside Investments in Hilversum. Hij is de opvolger van Kees Post, die het fonds na 6 jaar verlaat.

Floris Haentjens directeur bij Inside Investments

Haentjens werkt al 2,5 jaar bij Inside als portfoliomanager. In zijn nieuwe rol zal hij de directie voeren samen met Willem Hendrik van de Wetering. Haentjens werd in 2015 genomineerd als kandidaat voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award.

Inside is opgericht in 2000 en heeft een gediversifieerde vastgoedportefeuille, voornamelijk gelegen in het midden van Nederland. Het fondsvermogen is bijeen gebracht door 150 vermogende particulieren en is belegd in winkelcentra (54.000 m2), kantoren (24.000 m2) en bedrijfsruimte (82.000 m2).

Het propertymanagement van Inside wordt uitgevoerd door Compact Real Estate Services in Hilversum, een landelijke opererende vastgoedmanager.

Reageer op dit artikel