nieuws

Eindgebruikersdebat CoreNet op Provada

Geen categorie

CoreNet Benelux en JLL organiseren op 7 juni op de Provada het eindgebruikersdebat. In het debat met eindgebruikers en aanbieders van huisvesting wordt ingegaan op de veranderingen in de kantooromgeving in de jaren tot 2025.

Hierbij wordt tevens hun toekomstvisie op de kantooromgeving in 2025 besproken. Vastgoedmanagers en verantwoordelijken van (inter)nationale organisaties, aanbieders van vastgoed en huisvestingsoplossingen, vastgoedadviseurs en andere geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid om hun visie op de kantooromgeving van 2025 te delen met de panelleden en moderators.

Onder anderen Robert Tuinenburg van Unilever en Peter Aalbers van KPN spreken over hun wensen en ideeën voor de kantooromgeving in het komende decennium. Vanuit de vastgoedsector zullen Jan Hein Tiedema (OVG) en Kim de Munnik (Regus) plaatsnemen in het panel. Zij lichten toe hoe hun organisaties de eindgebruiker van alsmaar betere kantoorruimte willen blijven voorzien en hoe hun concepten hun keuzes voor wereldwijde vestigingslocaties hierin voorzien.

Sofie van Enk, een van de vaste presentatoren van de KRO, en Eelco Hoet van JLL zullen het debat leiden. Het debat wordt ingeleid door Tom Carroll, EMEA Research JLL. Hij geeft toelichting op het eind mei te verschijnen JLL researchrapport How Technology will change the way we live and work in the future. Het CoreNet Benelux/JLL eindgebruikersdebat vindt plaats op 7 juni van 14.30 uur tot 16.30 uur in zaal E102 op de Provada. 

Reageer op dit artikel