nieuws

Drie toptalenten naar finale op Provada

Geen categorie

Drie toptalenten van Cushman & Wakefield, Verwey Vastgoed en BPD gaan door naar de finale van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016 op de Provada.

Drie toptalenten naar finale op Provada

Hun selectie vond plaats tijdens het Vastgoedmarkt Trendscongres, dat 21 april plaatsvond in Amsterdam. Na een vijftal flitsdebatten waarin de genomineerden alles uit de kast haalden, maakte  juryvoorzitter Cuno van Steenhoven bekend dat Roel de Both (Cushman & Wakefield), Rebecca Haasdijk (Verwey Vastgoed) en Jessie Wagenaar (BPD) elkaar zullen treffen op de Provada.

Het betekent dat Martijn van Engelen (Vastned) en Werner van Sprundel (Colliers International) niet doorgaan naar de finale op de Provada. De drie finalisten werden geselecteerd op basis van hun blogs op Vastgoedmarkt.nl, het debat tijdens het congres en het juryoordeel daarover en de online stemmen. Elk criterium telde voor een derde mee in de selectie. 

Het slotdebat vindt  donderdag 9 juni om 11.00 uur plaats in de stand van Vastgoedmarkt tijdens de vastgoedbeurs Provada te Amsterdam. Dan wordt bepaald wie zich uiteindelijk Young Talent 2016 mag noemen. De winnaar ontvangt een trofee en van ASRE een opleiding van 5.000 euro.

De jury van de Yardi Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016 bestaat uit: Cuno van Steenhoven, voormalig bestuursvoorzitter DTZ Zadelhoff (voorzitter), Richard Gerritsen (regional director European Sales Yardi Systems), Klaas Boekschoten (asset manager winkelcentra ASR Vastgoed Vermogensbeheer en winnaar 2015) en Erik Wiegerinck (senior redacteur Vastgoedmarkt).

Reageer op dit artikel