nieuws

Drie toptalenten naar finale

Geen categorie

Drie toptalenten van Cushman & Wakefield, Verwey Vastgoed en BPD gaan door naar de finale van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016 op de Provada.

Hun selectie vond plaats tijdens het Vastgoedmarkt Trendscongres, dat 21 april plaatsvond in Amsterdam. Na een vijftal flitsdebatten waarin de genomineerden alles uit de kast haalden, maakte  juryvoorzitter Cuno van Steenhoven bekend dat Roel de Both (Cushman & Wakefield), Rebecca Haasdijk (Verwey Vastgoed) en Jessie Wagenaar (BPD) elkaar zullen treffen op de Provada.

De drie finalisten werden geselecteerd op basis van hun blogs op Vastgoedmarkt.nl, het debat tijdens het congres en het juryoordeel daarover en de online stemmen. Elk criterium telde voor een derde mee in de selectie.

Het slotdebat vindt  donderdag 9 juni om 11.00 uur plaats in de stand van Vastgoedmarkt tijdens de vastgoedbeurs Provada te Amsterdam. Dan wordt bepaald wie zich uiteindelijk Young Talent 2016 mag noemen. De winnaar ontvangt een trofee en van ASRE een opleiding van 5.000 euro.

De jury van de Yardi Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016 bestaat uit: Cuno van Steenhoven, voormalig bestuursvoorzitter DTZ Zadelhoff (voorzitter), Richard Gerritsen (regional director European Sales Yardi Systems), Klaas Boekschoten (assetmanager winkelcentra ASR Vastgoed Vermogensbeheer en winnaar 2015) en Erik Wiegerinck (senior redacteur Vastgoedmarkt).

 

Roel de Both

Roel de Both (30) is sinds 2014 real estate consultant Tenant Representation bij Cushman & Wakefield Nederland. Zijn werkgever prijst hem aan als ‘een professionele adviseur met een sterk netwerk die uitstekende klantrelaties onderhoudt’. De Both adviseert relaties over de optimalisatie van ruimtegebruik en vastgoedportfolio´s en de daaropvolgende aanhuur en/of (her)onderhandelingen op basis van de overeengekomen huisvestingsstrategie.

Al vroeg koos hij voor een brede, internationale basis in vastgoed. Zijn HEAO-studie commerciële economie deed hij deels in Australië en stage liep De Both bij een internationaal vastgoedadviseur in Nieuw-Zeeland. Voor zijn Master Business Administration, afstudeerrichting International Management, aan de Universiteit van Twente studeerde hij af in Washington D.C. waar hij ook een jaar werkte met een specialisatie in datacenter-vastgoed.

De Both is iemand die zichzelf continu blijft ontwikkelen. Zo deed hij in 2015 bijvoorbeeld mee aan het Cushman & Wakefield Outstanding Performance Program in Chamonix. Ook investeert hij in verdere kennisontwikkeling en het inspireren van professionals die nog aan het begin van hun carrière staan. Dit doet hij bijvoorbeeld in zijn rol als voorzitter van het bestuur van FRESH Professionals, een landelijke vastgoedvereniging voor academici met circa 2.000 leden. 

In zijn loopbaan bij Cushman & Wakefield heeft hij zeer succesvol vastgoedadviesprojecten uitgevoerd voor bedrijven zoals Olympus Nederland, ICL, MCI, Gartner, General Electric en meest recent voor Ingram Micro.

 

 

Rebecca Haasdijk

Rebecca Haasdijk (28), property manager bij Verwey Vastgoed, is ‘steeds bezig met de volgende stap, wisselt en schakelt tussen perspectieven van opdrachtgevers, huurders en andere stakeholders’. Met die vaardigheden is zij volgens haar werkgever van cruciaal belang bij de entree van Verwey Vastgoed op de Amsterdamse woonmarkt met een vernieuwend concept, dat tweede kwartaal 2016 wordt gelanceerd. 

Zij wordt aangeprezen als ‘de verpersoonlijking van de nieuwe propertymanager’. De ‘Property Manager 2.0’ is een ‘connector’, een ‘innovator’ en ook wel een beetje een visionair, maar moet tegelijk heel veel processen managen.

Na afronding van haar vwo-opleiding begon ze bij Actys in Den Haag. Haasdijk rondde ondertussen de vierjarige hbo-opleiding Commerciële Economie in drie jaar af en stapte in deze periode van Actys over naar Van ’t Hof Rijnland. Als accountmanager werd ze daar uiteindelijk verantwoordelijk voor een portefeuille van 3.000 woningen. 

Verwey Vastgoed trok haar  in september 2014 aan als accountmanager om  samen met het Woningteam, een professionaliseringslag te maken op het gebied van property management van huurwoningen. Recentelijk heeft ze al haar vakken afgerond voor de MSRE-opleiding. Het schrijven van haar scriptie heeft ze uitgesteld tot september, om zich deze periode volledig te focussen op het opstarten van kantoor Wonen van Verwey Vastgoed in Amsterdam. Zij stuurt in haar huidige rol een team van vijf collega’s aan.

 

 

Jessie Wagenaar

Met haar benoeming op 1 april 2015 tot directeur Verkoop & Gebiedsmarketing bij BPD Ontwikkeling is Jessie Wagenaar (34) met recht een young talent te noemen. Zij is één van de vijf genomineerden voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award.

In korte tijd heeft zij zich in de vastgoedsector ontwikkeld tot een autoriteit op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en (gebieds)marketing. Onder haar leiding innoveert en professionaliseert BPD in rap tempo zijn klantcontact. Met haar team geeft Wagenaar succesvol invulling aan de ambitie om het klanten mogelijk te maken volledig online, fysiek of in elke gewenste mengvorm een nieuwe woning te kopen. Nog dit voorjaar zal de eerste (volledige) online verkoop van een nieuwbouwwoning in Nederland een feit zijn.

In haar vorige functies bij BPD leverde zij onder andere een belangrijke bijdrage aan een grootschalig, breed opgezet consumentenonderzoek naar woonwensen van bewoners in vier Brabantse grote steden. Ook heeft zij in de gebiedsmarketing van diverse projecten  zoals het KVL-terrein in Oisterwijk en Willemsbuiten in Tilburg  een flinke stem gehad.  

Wagenaar studeerde planologie aan de Universiteit van Amsterdam (2003) en rondde daarnaast de MBA-opleiding aan Business School Nederland (2011) af. Haar professionele carrière startte zij in januari 2004 als trainee bij AM, waar zij vervolgens van januari 2005 tot juli 2008 als marketingmanager heeft gewerkt. Sinds 1 juli 2008 is zij in dienst van BPD (voorheen Bouwfonds). In eerste instantie als marketingmanager en later als senior marketingmanager op het regiokantoor in Eindhoven. Per 1 februari 2012 ging zij de functie van gebiedsmarketeer vervullen.

Reageer op dit artikel