nieuws

Dirk Brounen onderzoekt vertrouwen in taxateur

Geen categorie

Vastgoedprofessor Dirk Brounen van Tias Vastgoedlab presenteert op 7 juni tijdens Provada een onderzoek naar het vertrouwen in vastgoedtaxaties en vastgoedtaxateurs.

Brounen vergeleek het vertrouwen dat een taxatierapport wekt in de vastgoedmarkten van verschillende landen. Ook vergeleek hij het vertrouwen in taxateurs in dat met andere professionals, als artsen, accountants, bedrijfstaxateurs en beleggers.
Het resultaat is vervat in een animatiefilm en een one pager. De vijf belangrijkste aanbevelingen worden door Brounen met de toehoorders besproken tussen 14.00 en 15.00 uur in de International Business Lounge.
Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van NVM Business en RICS en werd mede mogelijk gemaakt door CBRE, Colliers, Cushman & Wakefield, DTZ Zadelhoff, JLL en Savills.

Reageer op dit artikel