nieuws

Cushman & Wakefield breidt Nederlands team uit

Geen categorie

Rik Noom MSC MRICS RT is per 1 mei begonnen als taxateur bij Cushman & Wakefield. Mithat van Maanen (35) is op die dag benoemd tot associate Industrial & Logistics.

Noom (31) is afkomstig van Colliers International, waar hij zich de afgelopen twee jaar heeft gespecialiseerd in taxatie van kantoren en bedrijfsruimten. Daarvoor was hij twee jaar werkzaam bij Bouwfonds Property Development als marktanalist. Binnen Cushman & Wakefield wordt Noom verantwoordelijk voor de waardering van woningen, kantoren en bedrijfsruimten voor opdrachtgevers uit de financiële wereld, ontwikkelaars en woningbeleggers.

Van Maanen (35) is afkomstig van Goodman Nederland waar hij de afgelopen 2,5 jaar als business development manager verantwoordelijk was voor logistieke vastgoedprojecten. Daarvoor was hij senior consultant Industrial & Logistics bij zowel CBRE als JLL. Bij Cushman & Wakefield wordt Van Maanen verantwoordelijk voor de advisering van (inter)nationale beleggers en gebruikers van logistiek en industrieel vastgoed voor huur, beleggingen en nieuwbouwtrajecten.

Reageer op dit artikel