nieuws

Coolblue naar zo’n tien fysieke winkels

Geen categorie

Coolblue opent nog twee tot drie fysieke winkels in grote steden. In steden met een fysieke winkel neemt de online omzet toe, stelt Coolblue.

Dat zegt Coolblue-directeur Pieter Zwart tegen 7ditches.tv. Om welke steden het gaat wil Zwart niet zeggen. ‘In iedere stad waar we een winkel openen zien we de online omzet direct toenemen. Er is een causaal verband’, aldus Zwart.

Coolblue heeft al winkels in Rotterdam, Amsterdam, Groningen, Eindhoven en Utrecht. In België heeft de webshop fysieke winkels in Antwerpen en bij Gent. Coolblue realiseerde in 2015 een omzet van 555 miljoen euro, een toename van 54 procent in vergelijking met een jaar eerder. Dit voorjaar nam investeringsmaatschappij HAL een belang van 20 procent in Coolblue.

Reageer op dit artikel