nieuws

Certitudo bouwt huurappartementen in Den Bosch

Geen categorie

Certitudo Capital, projectontwikkelaar en vastgoedbelegger in Den Bosch, is gestart met de herontwikkeling van zijn tweede
pand aan de Kooikersweg, namelijk nummer 101. Dit kantoorpand zal ten behoeve van zijn iResidence-portefeuille getransformeerd worden naar middeldure huurappartementen.

Het object, waar tot medio 2015 de Belastingdienst gehuisvest zat, zal worden getransformeerd naar 85 huur appartementen met oppervlakten variërend van 30 m2 tot 83 m2. Door een afgesloten parkeerterrein hebben alle bewoners de gelegenheid om hun auto te parkeren. Per 1 januari 2016 is al de helft van alle appartementen verhuurd. In 2013 is Certitudo Capital gestart met het uitbreiden van haar focus met de transformatie van leegstaande kantoren van middeldure huurappartementen. Ultimo 2016 zal haar iResidence portefeuille uit ca 900 huurappartementen bestaan, gelegen in diverse grote steden vanaf 100.000 inwoners, o.a. Rotterdam, Dordrecht, Arnhem, ‘s‐Hertogenbosch en Zoetermeer. De woningen aan de Kooikersweg zullen door Certitudo Capital binnen haar iResidence portefeuille verhuurd worden. Ze zijn gericht op starters op de woningmarkt, hoogopgeleiden en (bijna) afgestudeerde die op zoek naar een huurwoning in of nabij het centrum van de stad.

Reageer op dit artikel