nieuws

CBRE opent kantoor Eindhoven

Geen categorie

CBRE opent in juni een kantoor in Eindhoven. Voor de aansturing van dit team is Eric Harmsen (34) aangetrokken, die van JLL afkomstig is.

Een integraal vastgoedteam zal medio dit jaar operationeel zijn om cliënten in de regio Zuid-Nederland te bedienen, aldus CBRE. Dit team zal in het begin gebruikmaken van een flexibel kantoorconcept, in de tussentijd gaat de vastgoedadviseur op zoek naar een vaste locatie in Eindhoven.

Ter uitbreiding van het team is CBRE ook op zoek naar vastgoedprofessionals in de regio Eindhoven. Het is na Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht de vijfde Nederlandse vestiging van CBRE. De vastgoedadviseur treedt met zijn Eindhovense kantoor in de voetsporen van collega’s DTZ Zadelhoff, JLL en Colliers.

Harmsen is afkomstig van JLL waar hij de afgelopen 8,5 jaar werkzaam was. De laatste jaren was hij senior vastgoedadviseur. Hij wordt de commerciële spil voor de markt in Zuid-Nederland waarbij hij nauw samen zal werken met specialisten uit alle verschillende vastgoeddisciplines. Zijn focus ligt hierbinnen op het initiëren en begeleiden van huurtrajecten in de kantorenmarkt in Zuid-Nederland.

Naast de uitbreiding van de dienstverlening naar Zuid-Nederland vindt er ook een organisatorische wijziging plaats op het Rotterdamse kantoor van CBRE. Marco Clarijs neemt hier de rol van Director Rotterdam Office over van Walter Dielemans. Hij wordt daarmee verantwoordelijk voor de diensten die CBRE vanuit Rotterdam aan haar opdrachtgevers biedt en voor de dagelijkse aansturing van het Rotterdamse vastgoedteam. Clarijs is sinds 2012 als associate director Tenant Representation werkzaam voor het kantoor in de Maasstad.

Walter Dielemans wordt in zijn nieuwe overkoepelende rol als regional director verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de dienstverlening van de vastgoedadviseur in Zuid-Nederland en Rotterdam. Dielemans is sinds 2010 verbonden aan CBRE, waarvan de laatste jaren als director Rotterdam Office.

Reageer op dit artikel