nieuws

Bleekroode hoofd vermogensbeheer Cording Real Estate

Geen categorie

Anne Marie Bleekroode is benoemd tot head of Asset Management Benelux van Cording Real Estate Group. Ze werkte bij Horizon Investment Management dat vorig jaar is overgenomen door Cording.

Dat bericht de Noord-Europese vastgoed investment en asset manager. Vanuit Amsterdam zal Bleekroode verantwoordelijk zijn voor de verdere groei van de asset management-activiteiten in de Benelux. Onno Scheij, head of Benelux bij Cording, zegt over de promotie. ‘Anne Marie heeft een grote rol bij de groei van onze Benelux-activiteiten gespeeld. Haar promotie is een bewijs voor haar talent en expertise. Ze zal een belangrijke rol bij de verdere ontwikkeling van onze business in de komende jaren innemen.’

Ze heeft meer dan twintig jaar asset en property management ervaring in de vastgoedsector. Vanaf 2006 werkte ze bij Horizon Investment Management als senior Asset Manager, waar ze mede verantwoordelijk was voor het portefeuillemanagement in de Benelux met een waarde van meer dan 400 miljoen euro, voor cliënten zoals Deka, BlackRock en Warburg-Henderson. In 2015 is Horizon overgenomen door Cording.  

 

Reageer op dit artikel