nieuws

ASRE-scriptieprijs naar Andrea van Buren

Geen categorie

De Amsterdam School of Real Estate Jaarprijs voor de MSRE-opleiding is toegewezen aan Andrea van Buren. Ze won met haar scriptie Deflatie en vastgoed.

ASRE-scriptieprijs naar Andrea van Buren

Deflatie leidt tot een laag indirect rendement op vastgoed, luidt de subtitel van haar scriptie. Van Buren werkt bij MN. Met haar studeerden op 26 mei nog elf nieuwe MSRE-studenten af. Op een feestelijke bijeenkomst in de Oude Lutherse Kerk te Amsterdam kregen de MSRE-studenten hun diploma uit handen van prof. dr. Hein Vermeulen. Hij is bijzonder hoogleraar Internationale Fiscale Aspecten van collectieve vastgoedbeleggingsinstellingen aan de ASRE. 

De overige elf afgestudeerde MSRE-studenten zijn Jan Baan MSc MSRE (Stichting Zorggroep Charim), Arnoud Bloemendaal MSc MSRE MRICS (CBRE), Michiel P.W.M. Boonen MSc MSRE MRICS (Cushman & Wakefield), Gerwin Dijksterhuis MSc MSRE (Delta Lloyd Vastgoed), Malou Doornbos MSc MSRE (Hoorne), Diederik zur Lage MSc MSRE (Cushman & Wakefield), Richard Lennips MSc MSRE (Staatsbosbeheer Grond en Gebouwen), Erik Schimmel MSc MSRE (AM), Arjan Scholte Lubberink MSc MSRE RM/RTsv (Rijksvastgoedbedrijf), Hans Smeenk MSc MSRE (DTZ Zadelhoff) en Marcel Wentzel MSc MSRE (de BeheerCompagnie).

 

Reageer op dit artikel