nieuws

Annelou de Groot naar Geva Vastgoed

Geen categorie

Annelou de Groot MRICS is eind april in dienst getreden bij Geva Vastgoed. Ze is verantwoordelijk voor verhuur, beheer en aan- en verkoop van vastgoed.

Geva Vastgoed is een ontwikkelende particuliere belegger uit Best met een landelijke portefeuille in bedrijfsmatig vastgoed. De Groot is verantwoordelijk voor de verhuur en het beheer van de bestaande portefeuille. Ook legt ze zich toe op de aan- en verkoop van vastgoed. Geva Vastgoed is onderdeel van familiebedrijf Goevaers Groep die ruim zestig jaar vastgoedervaring heeft.

De Groot was tussen januari 2014 en oktober 2015 landenmanager Nederland bij Vastned. Daarvoor was ze ruim zeven jaar directeur bij Dynamis Vastgoedconsultants & Makelaars in Utrecht. Tijdens haar loopbaan heeft zij kennis en ervaring opgedaan op een groot aantal terreinen, waaronder op commercieel, communicatief, financieel en juridisch gebied.

Reageer op dit artikel