nieuws

41 nieuwe leden RICS Nederland

Geen categorie

Nederlandse afdeling van de Royal Institute of Chartered Surveyors, RICS Nederland, verwelkomt 41 nieuwe leden, die voortaan de titel MRICS (Member of RICS) mogen voeren.

In totaal kwamen 62 kandidaten op, waarvan 21 niet voor toelating in aanmerking kwamen. Het ledenbestand van RICS Nederland komt voor het eerst boven de 750. Voor het volgende final assessment in november 2016 bereiden 150 kandidaat-leden zich voor op hun toelating.
De 62 kandidaten kwamen op voor hun proeve van bekwaamheid in verschillende vakgebieden. Kandidaat-leden dienen te voldoen aan stringente criteria, waarna zij zich onder begeleiding van een RICS lid (counsellor) voorbereiden op het final assessment. De kandidaat-leden worden uitvoerig getoetst op hun deskundigheid en vakbekwaamheid. Ook zijn zij getoetst op ethische principes, de toepassing van de RICS gedragscode en het nemen van hun maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De nieuwe leden zijn: Frederik Abbink (Van Beusekom), Marcel Arendsen (Brecheisen Makelaars), Marco Arens (M. Arens Vastgoed), Farid Azarkan, Herman van den Berg (DTZ Zadelhoff), Christian van der Blonk (Stadkwadraat), Sander Breugelmans (Prologis), Bjørn Brink (CBRE), René van Bruggen (RSM Evaluent), Erwin d’Hollosy (EDH Investments), Edwin Doets (Kuijs Reinder Kakes), Piet Hein Erdman (Jones Lang LaSalle), Wouter ter Hart (Royal Haskoning), Bas Heijman (Verschuuren en Schreppers Bedrijfsmakelaars), Niels Heijndijk (FGH Bank), Hans Hinfelaar (Cushman Wakefield), Jan van den Hogen (Deka Immobilien), Michele Kalverla (MVGM Vastgoedtaxaties), Ronald Koemans (Colliers International), Rob de Koning (DTZ adelhoff), Chris Lanting (Strijbosch Thunnissen Makelaars), Sander Louwerse (de Taxatie Expert), Hanna Merks (Ymere), Hans Nadorp (Jansen Nadorp Weatherall), Wiljan van Oorschot (FGH Bank), Peter Paulides (RBMT Bedrijfsmakelaars Taxateurs), Susan Perdijk (FRIS Bedrijfsmakelaars), Arjan Rens (HRS Bedrijfsmakelaars), Sjoerd Roelofs (Strijbosch Thunissen Bedrijfsmakelaardij), Peter Sagius (OVG Real Estate), Nikki Schuermans (CBRE), Ivar Sikkel (DTZ Zadelhoff), Carl Smeets (BPD Ontwikkeling), Constantin Sorlescu (European Association for Investors in Non-Listed Real Estate Vehicles), Tom-Peter Twigt (Colliers International), Stefan van Uffelen (CBRE), Martin Verheijen (gemeente Katwijk), Katja Verheul (LAM ERA makelaars), Maarten van der Vleuten (Van den Berk Kerkhof Makelaars Taxateurs), Henny van Woerkom (CBRE Global Investors), Ronald van der Zalm (Cushman Wakefield).

Reageer op dit artikel