nieuws

Webinar over trage verduurzaming vastgoed

Geen categorie

Tias organiseert op 14 april een webinar over de verduurzaming van de Nederlandse vastgoedmarkt.

Tijdens het webinar van het Tias Vastgoedlab is Bram Adema (CFP) te gast om hierover te spreken met Dirk Brounen (Tias). Nederland en de Nederlandse vastgoedmarkt liggen achter bij de ambities van het enkele jaren geleden gesloten Energieakkoord. Daarvoor is slimme technologie nodig, maar mensen die dit moeten inzetten aarzelen daar te lang over, aldus Tias. Hoe komt dat toch? En wat kunnen wij doen om van aarzelen te komen tot aanpakken?

Brounen zal kort de literatuur over ‘duurzaam aarzelen’ bespreken en Adema laat zien hoe hij deze impasse kan helpen doorbreken. Deelnemers van dit webinar kunnen leren over de laatste stand van de theorie en praktijk van de verduurzaming van vastgoed. Het gratis livestream webinar start donderdag 14 april om 14:00 en duurt een half uur.

Reageer op dit artikel