nieuws

Vier benoemingen Cushman & Wakefield

Geen categorie

Het Valuation & Advisory team van internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield in Amsterdam breidt het team uit met vier nieuwe medewerkers.

Op 21 maart is Wolbrand van der Vis (26) MSc gestart als taxateur. Van der Vis rondde zijn Master in Financial Management cum laude af in 2015 aan de United International Business Schools in Amsterdam en Barcelona. Relevante werkervaring tijdens zijn studie deed Van der Vis op bij onder andere Vesteda Property Management, Hillgate Properties en Hunter Douglas Europe.

Per 1 april is Jan Jurre Stomphorst (25) MSc als taxateur gestart in het Valuation & Advisory team. In januari van dit jaar rondde hij zijn Master Real Estate Management af aan de University of Greenwich in Londen met een afstudeerthesis over de effecten van de circulaire economie op structurele kantorenleegstand. Relevante werkervaring deed hij op bij onder meer Corporate Facility Partners in Apeldoorn waar hij duurzaamheidsscans maakte voor de verduurzaming van commercieel vastgoed.

Ook Pim Keij (28) MSc is per 1 april begonnen als taxateur in het team. Keij studeerde Bouwtechnische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam gevolgd door een Bachelor Vastgoed & Makelaardij aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. In 2015 rondde hij zijn Master Real Estate Management af aan de University of the West of England. Werkervaring tijdens zijn studie deed hij onder meer op bij JLL.

Tot slot is Roeland Strotmann (27) begonnen als stagiair. Na zijn studie Ruimtelijke Ordening & Planologie aan de Saxion Hogeschool te Deventer, volgt hij momenteel een Master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen. 

 

Reageer op dit artikel