nieuws

Van Twillert directeur bij Unibail Nordics

Geen categorie

Bart van Twillert is per 18 april is benoemd tot director of Operations Nordics bij Unibail-Rodamco in Zweden.

Van Twillert wordt daar verantwoordelijk voor het operationele beheer van de Scandinavische winkelportefeuille van ruim 3 miljard euro. Daaronder valt de recent opgeleverde Mall of Scandinavia. De afgelopen jaren was Van Twillert als director Development & Investment Management verantwoordelijk voor desinvesteringen van niet-strategisch vastgoed in Nederland, voor acquisities en ontwikkelingsprojecten, waaronder de herontwikkeling van Leidsenhage en Amstelveen. Daarnaast was hij ook lid van het management team in  Nederland. De positie van Van Twillert in Nederland zal voorlopig door Otto Ambagtsheer worden waargenomen.

 

Reageer op dit artikel