nieuws

Steinmaier richt zich op top 100 vastgoedmarkt

Geen categorie

Erik Steinmaier zal per 1 mei binnen het managementteam van ABN Amro Real Estate Clients verantwoordelijkheid nemen voor het Large Accounts team. Dit team richt zich op de top 100 vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars in Nederland.

De focus ligt hierbij op het verdiepen van de strategische totaalrelatie met de klant, waarbij duurzame financieringsoplossingen met een oriëntatie op debt & equity capital markets centraal staan. Als hoofd Large Accounts & Advisory blijft hij leiding geven aan de corporate finance adviesactiviteiten, welke de komende periode ook verder zullen worden uitgebouwd.

De afgelopen jaren was Steinmaier – als hoofd Regional Accounts – onder andere verantwoordelijk voor de opbouw van de regionale vastgoedfinancieringspropositie van ABN Amro. Over de opvolging voor deze positie volgen binnenkort nadere mededelingen. Het huidige hoofd Large Accounts Robert van Deelen treedt op eigen verzoek terug uit het managementteam en blijft als senior relationship manager verbonden aan de Large Accounts-groep.

Reageer op dit artikel