nieuws

Paul Goossens naar Nexus Real Estate

Geen categorie

Paul Goossens (47) is per 1 april 2016 als partner toegetreden tot Nexus Real Estate, waar hij verantwoordelijk wordt voor het financieel management. Tevens zal hij een belangrijke schakel zijn tussen het fund- en asset management.

Paul Goossens naar Nexus Real Estate

Goossens was hiervoor werkzaam als directeur finance bij PingProperties in Amsterdam. Daarnaast was Goossens bij PingProperties als fundmanager verantwoordelijk voor onder meer de portefeuille van OGON Nederland.

Begin 2015 hebben Jochem den Daas (41) en Pieter Romme (37) Nexus Real Estate opgericht. Nexus Real Estate voert het management van een aantal grote Nederlandse vastgoedportefeuilles in opdracht van buitenlandse private-equitypartijen. 

Reageer op dit artikel