nieuws

Patrizia breidt personeelsbestand verder uit

Geen categorie

Rudo Mulder (33) is benoemd tot senior controller en Dennis van der Putten (39) tot technical asset manager bij Patrizia Nederland.

Mulder werkte hiervoor bij PwC Advisory en heeft meer dan veertien jaar ervaring als accountant/adviseur van vastgoedondernemingen. In deze periode heeft hij meerdere functies vervuld op het gebied van audit en advisering bij vastgoedtransacties.

Van der Putten is afkomstig van CBRE, waar hij ruim vijftien jaar ervaring als technisch- en projectmanager van grote vastgoedportefeuilles en installatieprojecten.  Peter Helfrich, managing director Patrizia Nederland, zegt dat Patrizia met hun komst verdere invulling geeft ‘aan onze duurzame groeidoelstelling in Nederland’.

 

Reageer op dit artikel