nieuws

Oprichting Young RICS Nederland

Geen categorie

Het bestuur van RICS Nederland heeft tijdens de bestuursvergadering ingestemd met de officiële oprichting van de Vakgroep Young RICS Nederland.

Na twee succesvolle beginjaren wordt de Young RICS nu verder geprofessionaliseerd en gaat door als Vakgroep Young RICS Nederland. Dit is een netwerkgroep van ambitieuze vastgoedprofessionals met 130 leden en ruim vijftig kandidaat-leden. De ambitie is de activiteiten te intensiveren, waardoor de vakgroep meer gelijkgestemden met elkaar kan verbinden en een prominente rol krijgt binnen RICS Nederland.

Het bestuur is nu uitgebreid met Andy Kloppenburg (ABN Amro Real Estate Advisory). De zittende bestuursleden zijn Lennart Rottier (Millten), Michiel Boonen (Cushman & Wakefield) en Sabine Bentvelzen (USAA RealCo Europe). Zij hebben de afgelopen periode taken overgenomen van Esther Schmidt (DTZ Zadelhoff) en Jeroen Hermus (CBRE) .

 

Reageer op dit artikel