nieuws

Nossing head of Marketing EMEA bij CBRE GI

Geen categorie

CBRE Global Investors heeft per 1 april Evelyne Nossing benoemd tot head of Marketing & Communications EMEA.

In deze rol is zij verantwoordelijk zijn voor alle corporate en program-marketing, pers, branding en interne communicatie in de regio’s Europa, Midden-Oosten en Afrika. Ze volgt Andrea Carpenter op, die het bedrijf heeft verlaten maar zal aanblijven als consultant voor adhoc-projecten. Nossing is sinds 2006 werkzaam bij CBRE Global Investors. In haar vorige rol was ze marketing manager EMEA.

Zij begon haar loopbaan bij CBRE Global Investors (toen nog ING Real Estate Investment Management)  op de Operational Risk-afdeling waar zij werkte als projectmanager voor business continuity en crisiscommunicatie. Naast haar rol bij CBRE Global Investors is zij tevens een ambassadeur voor het bedrijf met haar werk voor Inrev en ICSC, waar zij een actief lid is voor de ICSC-marketingcommissie, evenementen en Young Professionals programs.

Reageer op dit artikel