nieuws

Nieuwe traineegroep DTZ Zadelhoff van start

Geen categorie

Een nieuwe traineegroep is op 18 april 2016 bij DTZ Zadelhoff begonnen aan het traineeprogramma 2016/2017. Vijftien trainees zullen het komend jaar worden opgeleid tot vastgoedadviseur.

Alle trainees hebben een wo- of hbo-studie afgerond met uiteenlopende studierichtingen. Van architectuur tot bouwmanagement, van geografie tot business economics. Het traineeprogramma van DTZ Zadelhoff duurt een jaar. Naast de dagelijkse begeleiding van een mentor krijgen trainees theorie- en praktijkdagen op het gebied van vastgoed en andere vaardigheden, waarbij ook veel aandacht wordt gericht op persoonlijke ontwikkeling. Hierbij wordt o.a. gewerkt met Insights Discovery, een ontwikkelinstrument dat met behulp van een eenvoudige en aansprekende kleurentaal inzicht geeft in gedragsvoorkeuren en concrete handvatten biedt voor de ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit. Bovendien wordt in het traineejaar een start gemaakt met de basis- en aanvullende theorie vastgoed en wordt het jaar afgesloten met een examen.

Al twintig jaar leidt DTZ Zadelhoff via zijn traineeprogramma starters op tot vastgoedadviseur. Velen van hen bekleden inmiddels een senior management- of directierol binnen het bedrijf. 

Reageer op dit artikel