nieuws

Nieuwe communicatiedirecteur McArthurGlen

Geen categorie

McArthurGlen heeft Susannah Bosanquet benoemd tot director of communications & pr. Deze seniorfunctie is gecreëerd in verband met de verwachte groei van McArthurGlen, onder meer bekend van de outlet in Roermond.

Bosanquet heeft ruim dertig jaar internationale pr-ervaring in de mode-industrie. Bij McArthurGlen wordt ze lid van het executive team en is ze vanuit het Londense hoofdkantoor verantwoordelijk voor de wereldwijde communicatie richting consument en bedrijfsleven, ook in Nederland. De komende drie jaar zal het winkeloppervlak van de outletonderneming groeien met 50 procent. Het bedrijf met 22 designer outlets in negen Europese landen en Canada heeft veel ontwikkelingen op stapel staan.

In 2019 worden zeven nieuwe outlets geopend en zeven bestaande centra worden uitgebreid. Shaeren McKenzie, group marketing director van McArthurGlen. ‘Na drie jaar constante groei, waarin de totale omzet steeg met bijna 30 procent, zijn we nu klaar voor ons grootste uitbreidingsprogramma sinds de opening van onze eerste Europese designer outlet in 1995.  Susannah wordt een sleutelfiguur binnen het managementteam van McArthurGlen.’

Reageer op dit artikel