nieuws

Nieuwe bestuursvoorzitter Woonzorg Nederland

Geen categorie

Cees van Boven vertrekt als directeur-bestuurder bij woningcorporatie Parteon. Hij start per 1 augustus als bestuursvoorzitter bij Woonzorg Nederland.

Cees van Boven vormt per 1 augustus samen met Arnold Pureveen de nieuwe leiding van Woonzorg Nederland, een landelijk werkzame woningcorporatie op het gebied van ouderenhuisvesting. Pureveen wordt verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en financiële portefeuille en Van Boven zal het voorzitterschap vervullen.

Tot 1 augustus blijft Cees van Boven betrokken bij Parteon. ‘Het was voor mij geen makkelijke keuze om weg te gaan bij Parteon. Maar nu het fundament voor de toekomst van Parteon is neergezet en de kans zich voordeed om bij Woonzorg Nederland als bestuurder te werken, wilde ik deze niet voorbij laten gaan.’ De woningcorporatie moet nog op zoek naar een nieuwe directeur.

Reageer op dit artikel