nieuws

Maak kans op gratis deelname Trendscongres

Geen categorie

De vaktitel Vastgoedmarkt stelt een aantal plaatsen bij het jaarlijkse Vastgoedmarkt Trendscongres beschikbaar voor lezers van de dagelijkse nieuwsbrief. Het Trendscongres wordt gehouden op donderdag 21 april 2016 vanaf 12.00 uur in Theater Amsterdam.

Lezers van de dagelijkse Vastgoedmarkt nieuwsbrief die in aanmerking willen komen voor deelname aan het Trendscongres 2016 kunnen zich aanmelden via een online formulier. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geïnteresseerden krijgen zo snel mogelijk uitsluitsel over deelname.

Vaste programmaonderdelen van het Trendscongres zijn de eerste debatronde van de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award en de uitreiking van de Vastgoedmarkt Award aan de Vastgoedman van het Jaar 2016. Thema van het invitatie-congres is dit jaar ‘De kracht van de stad’.

Sprekers zijn NVM Business-voorzitter Marcel de Boer, urban Innovator Peter Savelberg, partner Dirk Bakker van Colliers International en directievoorzitter Henk Jagersma van Syntrus Achmea Real Estate en Finance. De internationale keynote verzorgt ceo Joost Uwents van de Belgische beursgenoteerde logistiekbelegger WDP. Hij geeft zijn visie op de kansen in de Nederlandse markt, de groeistrategie van zijn bedrijf en de problematiek van de last mile.

Bekijk hier het volledige programma. De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Reageer op dit artikel