nieuws

Lustrum MSRE Alumni Association in Amsterdam

Geen categorie

Op vrijdag 27 mei viert de MSRE Alumni Association haar 10-jarig lustrum op de locatie van Leven Eleven in Amsterdam.

Met een feestelijk avondvullend programma met ‘vastgoedtouch’ zullen nieuwe leden en oudgedienden elkaar daar treffen, aldus de vereniging. ‘Deze stoere, trendy en industrieel ingerichte evenementenlocatie biedt met een 360 graden uitzicht over Amsterdam en het IJ inspiratie voor nieuwe vastgoedideeën en netwerkcontacten.’

De MSRE Alumni Association is een vereniging van en voor afgestudeerden die de tweejarige MSRE-opleiding voor vastgoedprofessionals aan de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) hebben afgerond. De MSRE Alumni Association, opgericht in 2006, organiseert inhoudelijke en netwerkactiviteiten voor haar leden. De vereniging kent ruim 200 leden en groeit gestaag. Er zijn diverse partijen die het lustrum mede mogelijk maken, waaronder Syntrus Achmea Real Estate & Finance en de Amsterdam School of Real Estate.

Reageer op dit artikel