nieuws

Interparking neemt Parking + Protection over

Geen categorie

Interparking heeft Parking + Protection B.V. (P+P), onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group NV (TKH), overgenomen

De activiteiten van P+P richten zich op de realisatie, het beheer en de exploitatie van parkeervoorzieningen voor met name ziekenhuizen en stedelijke kantoorlocaties. Met deze overname worden 40 extra locaties in beheer en exploitatie binnengehaald waardoor Interparking marktleider parkeren in het Nederlandse zorgsegment wordt.

De overname van P+P past binnen de huidige groeistrategie van Interparking. Na de groei in de marktsegmenten binnenstedelijke en winkelcentra, door onder andere de aankoop van IJDdock, Tournooiveld en de opening van de parkeergarage Markthal, wordt het pakket nu uitgebreid met parkings in voornamelijk de zorgsector. Inclusief de 17 parkeervoorzieningen in en rondom zorginstellingen beschikt Interparking nu over 122 parkeerlocaties met in totaal meer dan 45.000 parkeerplaatsen in Nederland. 

Reageer op dit artikel