nieuws

Hanzevast breidt team uit

Geen categorie

Hanzevast heeft een nieuwe assetmanager en servicemanager aangenomen om de gelederen van de fondsaanbieder te versterken.

Sebastiaan Andringa is sinds januari bij Hanzevast werkzaam als assetmanager. Andringa is verantwoordelijk voor het commerciële beheer van de vastgoedportefeuille in West Nederland. Hiervoor was hij accountmanager bij Annexum. Hij heeft Commerciële Economie aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd en heeft daarna een pre-master Vastgoedkunde gedaan aan de Amsterdam School of Real Estate.

Bram Heeres is sinds april werkzaam bij Hanzevast als servicemanager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het technisch en facilitair beheer van de panden in Groningen. Hij is via een stage binnengekomen op de afdeling Technisch Beheer en is hierna doorgestroomd naar de functie servicemanager. Heeres is bezig de studie Vastgoed en Makelaardij af te ronden aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Reageer op dit artikel