nieuws

Esvelt van Dura Vermeer naar AM

Geen categorie

Bram Esvelt is per 1 april in dienst getreden bij gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM. Als projectontwikkelaar zal hij het team van AM regio Noordwest versterken.

Esvelt (41) zal zich in zijn nieuwe functie bij AM met name richten op de ontwikkeling van projecten in de Metropool Regio Amsterdam (MRA). Met deze versterking van het team AM Noordwest geeft AM verdere invulling aan haar betrokkenheid in de MRA met vernieuwende concepten en co-creatie.

Esvelt is afkomstig van Dura Vermeer. Daar was hij als projectontwikkelaar onder meer betrokken bij de projecten Plantage De Sniep in Diemen en De Krijgsman in Muiden. Hij is afgestudeerd in de studierichting Bouwtechniek aan de Hogere Technische School Brabant. Vervolgens heeft hij ook de (post) HBO opleiding bouwmanagement en de leergang projectontwikkeling van Neprom succesvol afgerond.

Reageer op dit artikel