nieuws

DTZ Zadelhoff benoemt drie vastgoedprofessionals

Geen categorie

DTZ Zadelhoff heeft drie nieuwe medewerkers aangenomen. Het gaat om Jitske Torenstra, Patty van Keulen en René Franken.

Torenstra (1983) is gestart als architect/concept developer op de afdeling Property Transformers. Zij werkte achtereenvolgens bij architectenbureaus in China (Doffice), België (Lens Architecten) en Nederland (Atelier Kempe Thill). De afdeling Property Transformers heeft vanaf de oprichting in 2013 in totaal 150 projecten in opdracht gekregen.

Van Keulen (1986) is benoemd tot senior accountadministrateur. Zij is haar loopbaan in 2007 gestart en volgde tegelijk een mbo- (administrateur) en hbo-studie (financiële administratie). Haar laatste werkgever was Rituals Cosmetics. Bij DTZ Zadelhoff wordt zij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor een aantal recent in opdracht gekomen retailportefeuilles. Franken (1973) begint als senior technisch manager. Hij heeft ruime ervaring in commercieel vastgoed in Nederland en Duitsland in de volle breedte; van supermarkten en winkelcentra tot kantoren en fabrieken. Hiervoor werkte hij bij Prologis als propertymanager.

Reageer op dit artikel