nieuws

Dag van de Projectontwikkeling 13 april

Geen categorie

Op 13 april vindt in Den Bosch de vijfde editie plaats van de Dag van de Projectontwikkeling van de Neprom.

De dag wordt afgetrapt met de presentatie van De nieuwe Opgave door Neprom-voorzitter Bart van Breukelen. Er zijn sprekers uit onze eigen branche, maar ook frisse blikken van buiten de vastgoedwereld. Zo deelt Kenan Aksular met ons de visie van BMW op stedelijke mobiliteit. Ook zijn er bijdragen van Rijksbouwmeester Floris Alkemade, Nathalie de Vries (voorzitter BNA), Maarten Hajer (hoofdcurator IABR) en Pieter Tordoir (Universiteit van Amsterdam).

Daarnaast zijn er sessieprogramma’s met onderwerpen als Gezinnen in de stad, Tijdelijke huisvesting voor statushouders, Is er leven op de Zuidas?, Big data en e-business voor nieuwbouwwoningen, Nieuw leven voor verouderde kantoren, De dynamische jonge stedeling, De energieleverende wijk en de Omgevingswet. Ruim 600 deelnemers hebben zich al aangemeld. 

Reageer op dit artikel