nieuws

CBRE GI koopt Pools winkelvastgoed

Geen categorie

CBRE Global Investors heeft voor 92 miljoen euro een winkelcentrum in het Noord-Poolse Slupsk gekocht. Verkoper was Tristan Capital Partners.

De koopsom kwam overeen met een netto aanvangsrendement van 7,1 procent. Het winkelcentrum met een verhuurbaar vloeroppervlak van 44.364 m2 biedt ruimte aan retailers als H&M, New Yorker, Intermarché, verschillende Inditex-formules en Decathlon. Ook omvat het winkelcomplex een multiplex-bioscoop en een food court. Volgens CBRE GI gaat het om een sterk opererend dominant regionaal winkelcentrum.

‘Dit winkelcentrum biedt een aantrekkelijke prijs-/risicopremie ten opzichte van West-Europese winkelcentra. Het is de eerste aankoop in Polen voor onze cliënt’, aldus Jeroen de Grunt, portfolio director Separate Accounts EMEA. CBRE Global Investors werd hierbij geadviseerd door Linklaters, Savills en CBRE Building Consultancy. Tristan Capital Partners werd begeleid door Cushman & Wakefield en Dentons.

Reageer op dit artikel