nieuws

CBRE GI benoemt Jeremy Plummer

Geen categorie

CBRE Global Investors heeft Jeremy Plummer benoemd tot head of Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Plummer, gevestigd in Londen, zal Pieter Hendrikse opvolgen, die CBRE Global Investors zal verlaten per eind april, maar nog aan zal blijven tijdens een transitieperiode voor de overdracht van het management.

Hendrikse was winnaar van de Vastgoedmarkt Award in 2011/2012. Hij was ceo van CBRE Global Investors sinds 1 november 2011. 

Plummer zal aanblijven als ceo van CBRE Global Investment Partners (GIP), de fund-of-fund business van CBRE Global Investors. Ian Gleeson, sinds 2008 cio van GIP, is benoemd tot senior managing director en cio van GIP en zal de dagelijkse aansturing van het bedrijf op zich nemen, rapporterend aan Jeremy Plummer.

 

 

Reageer op dit artikel