nieuws

Broekhuizen directeur bij ontwikkelende bouwer Aalberts

Geen categorie

Cor Broekhuizen is op 4 april aangesteld als directeur Bouw bij Aalberts. Broekhuizen was hiervoor adjunct-directeur bij Dura Vermeer Bouw Hengelo.

Als directielid zal hij verdere invulling gaan geven aan de langetermijnstrategie van Aalberts die zich richt op waardecreatie voor diens opdrachtgevers. Hij is in deze functie eindverantwoordelijk voor de engineering, realisatie en nazorg van alle bouwprojecten.

Bij Dura Vermeer was hij negentien jaar werkzaam. Hij was hij onder andere verantwoordelijk voor de realisatie van de recent opgeleverde hoofdkantoren van Akzo Nobel en Stibbe op de Amsterdamse Zuidas en het Eemplein in Amersfoort. Aalberts is een elfde generatie middelgroot familiebedrijf. Als ontwikkelende bouwer is Aalberts vanuit vestigingen in Loosdrecht en Zeist voornamelijk actief in Midden-Nederland.

Reageer op dit artikel