nieuws

Bijeenkomst jonge vastgoedprofessionals Zuidas

Geen categorie

De eerste bijeenkomst dit jaar van Savills Young Professionals heeft op 31 maart plaatsgevonden in het hoofdkantoor van Savills op de Amsterdamse Zuidas.

Op de bijeenkomst luidden honderd jongeren een nieuw vastgoedjaar in, een ruime verdubbeling van de opkomst bij de lancering van het netwerk in 2014. Tom Burwinkel (head of Acquisitions Savills Investments) en Jan van der Tol (directeur Bijzonder Beheer FGH Bank) hielden een inspiratielezing. Zij bespraken de verschillende fases van een vastgoedfinanciering.

Burwinkel gaf een introductie over hoe een vastgoedfinanciering tot stand komt. Van der Tol besprak de verschillende facetten binnen Bijzonder Beheer wanneer een lening in ‘default’ is geraakt en welke lessen er zijn getrokken uit de afgelopen jaren. Dit jaar organiseert Savills nog meer netwerk evenementen, waaronder een sportevenement rondom de zomer.

Reageer op dit artikel