nieuws

Balkenende opent Provada 2016

Geen categorie

Jan Peter Balkenende opent op 7 juni vastgoedbeurs Provada. De EY-partner en voormalige minister-president zal om 10.00 uur in de centrale hal het Provada-hoofdthema The Next Step kracht bij zetten met voorbeelden uit de praktijk.

Welke volgende stap zal er volgens Balkenende gezet moeten worden in de vastgoedbranche? ‘Belangrijke trends bieden volop kansen als u ze weet te omarmen. Het vergt echter een ander strategiemodel van uw organisatie en het vergt een andere houding van uzelf. Heeft u het lef om de toekomst in te gaan? Innovatie is 25% technologie en 75% mensenwerk’, aldus de oud-premier.

Naast zijn premierschap publiceerde hij over tal van onderwerpen zoals innovatie, ontwikkelingssamenwerking, Europese Integratie, publiek-private samenwerking, sociale zekerheid, overheidsfinanciën, armoede, economische groei, vertrouwen in de economie en de rol van de onderneming in de maatschappij.

Het beursprogramma is afgestemd op de drie dagthema’s smart cities, game changers en business innovation. Zo komen onderwerpen als Megatrends in vastgoed, De circulaire stad, Rijksmonumenten als nieuwe investering, Vluchtelingenhuisvesting, Zorgvastgoed en nog vele andere onderwerpen aan bod.

Nieuw op de beurs is Provada Future, een futuristische plek voor start-ups en andere bedrijven om hun idee, techniek of nieuwe businessmodel te demonstreren. Trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk lanceert dit nieuwe platform op 7 juni om 13.00 uur. Hij zal verhalen over het toepassen van nieuwe technologieën zoals Robotica, Virtual Reality, Augmented Reality, Big Data, 3D printen, Internet of Things, Slimme software, Drones en Circulaire economie. Provada 2016 vindt plaats op 7, 8 en 9 juni in de Amsterdam Rai.

Reageer op dit artikel