nieuws

Wendy Verschoor naar CBRE

Geen categorie

Wendy Verschoor, voorzitter van RICS Nederland sinds november 2012, maakt per 1 mei 2016 de overstap van Arcadis naar CBRE.

Zij wordt executive director Client Care & Development en zal ook deel gaan uitmaken van het Nederlandse bestuur van de internationale vastgoedadviseur. Het bestuur van CBRE Nederland bestaat verder uit Marco Hekman, Irene Flotman, Rudolf de Boer en Robert Lodder.

Na haar opleiding bouwkunde in Delft en rechten in Leiden begon Verschoor als consultant bij Arthur Andersen. Vervolgens werkte zij als zelfstandig ondernemer in de vastgoedsector om in 2005 aan de slag te gaan bij accountantsorganisatie PwC. Daar was zij verantwoordelijk voor de vastgoedadviespraktijk. Sinds 1 januari 2015 is ze werkzaam in de directie van Arcadis als director Buildings Europe North. Zij doceert aan TIAS School for business and society en de Amsterdam School of Real Estate.

Reageer op dit artikel