nieuws

V&D-warenhuizen mogelijk maand open

Geen categorie

De V&D-warenhuizen gaan waarschijnlijk drie tot vier weken open om de laatste voorraden te verkopen. De leveranciers willen echter een groter deel van de opbrengst.

V&D-warenhuizen mogelijk maand open

De curatoren spraken in een brief aan de leveranciers de wens uit een laatste V&D-uitverkoop te houden. De leveranciers kunnen zich tot uiterlijk 21 maart 16.00 uur aanmelden. Brancheorganisatie Modint, die ruim honderd V&D-leveranciers vertegenwoordigt, is echter ontevreden over de geboden opbrengst van de curatoren.

De leveranciers zouden slechts 20 procent van de inkoopwaarde van de verkochte goederen krijgen. Ook moeten de curatoren nog afspraken maken met het ontslagen V&D-personeel en de pandeigenaren. Als het aan de curatoren ligt, gaan de eerste warenhuizen op 23 maart open. In een periode van drie tot vier weken zou de laatste V&D-voorraad verkocht kunnen worden aan het winkelend publiek.

Reageer op dit artikel