nieuws

VastgoedPRO komt met taxatiedoolhoof.nl

Geen categorie

De nieuwe website van VastgoedPRO beoogt juist het tegendeel van wat de naam aangeeft: taxatiedoolhof.nl

De wereld van taxateurs staat op zijn kop. Er is veel onduidelijkheid over veranderende (Europese) regelgeving. www.taxatiedoolhof.nl moet de steun en toeverlaat worden voor de beroepsgroep. De nieuwe website schept niet alleen duidelijkheid in de veranderende regelgeving in de taxatiewereld, maar volgt deze veranderingen ook op de voet. Rob Overduin, operationeel manager VastgoedPRO: ‘We merken dat er vanuit taxateurs veel vragen zijn. Onder meer over inschrijvingen, welke internationale regels er veranderen, en wat de rol van NRVT is. De behoefte aan antwoorden op deze, en meer, vragen snappen we.’

Initiatiefnemer VastgoedPRO is de beroepsvereniging voor Nederlandse vastgoedprofessionals en telt 700 leden.

Reageer op dit artikel