nieuws

Van der Bol head of Transaction Management JLL

Geen categorie

JLL heeft Rogier van der Bol aangesteld als head of Transaction Management. De afgelopen vijf jaar was van der Bol verantwoordelijk geweest voor het Leasing team in Rotterdam.

Van der Bol zal leiding geven aan het team dat JLL’s van oorsprong Nederlandse internationale corporate klanten adviseert rondom vastgoedvraagstukken in binnen- en buitenland. Joost Sweep neemt de positie van head of Tenant Representation op zich en zal leiding geven aan het team dat organisaties adviseert bij vestiging-, relocatie-, consolidatieprojecten in Nederland.

Sweep is al veertien jaar werkzaam bij JLL en heeft verschillende functies vervuld. Remco van der Mije wordt head of Strategic Consulting. Van der Mije is vijf jaar werkzaam bij JLL en heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan als strategic consultant. 

 

Reageer op dit artikel