nieuws

Valad Benelux breidt assetmanagementteam uit

Geen categorie

Miftar Maksutaj is met ingang van februari in dienst getreden binnen het assetmanagementteam van Valad Benelux.

Als gevolg van de sterke groei van het aantal assets under management heeft Valad Benelux opnieuw een asset manager aangetrokken om het bestaande team te versterken. Maksutaj is verantwoordelijk voor de assetmanagementactiviteiten in Den Haag en omgeving. Miftar heeft tien jaar vastgoedervaring binnen deze regio. De afgelopen vier jaar was hij client relation manager bij Merin.

Daarvoor werkte hij als property manager bij Merin-rechtsvoorganger Uni-Invest en als vastgoedadviseur bij DTZ Zadelhoff Rotterdam. Mark McLaughlin, managing director Benelux binnen Valad Europe, is blij met zijn specifieke kennis van en ervaring in de Haagse (deel)markt: ‘Zijn aanstelling betekent een verdere professionalisering van ons Benelux-team. Mede door de recente acquisities is het aantal assets under management sterk gegroeid, met de verwachting dat deze nog verder zal toenemen. Bovendien zien we nog tal van nieuwe kansen in de diverse regio’s.’

Reageer op dit artikel