nieuws

Startsein Park Hoog Oostduin in Den Haag

Geen categorie

Joris Wijsmuller, wethouder Stadsontwikkeling en Wonen van de gemeente Den Haag, gaf 12 maart 2016 het startsein voor de bouw van Park Hoog Oostduin in Den Haag Benoordenhout. Park Hoog Oostduin is een ontwikkeling van Pinnacle Property Developers. De uitvoering is in handen van Züblin Nederland.

Het voormalige Shellkantoor in het Benoordenhout ondergaat een metamorfose. Architectenbureau cepezed heeft een ontwerp uitgewerkt waarin het voormalige kantoor-complex van Shell wordt getransformeerd naar twee moderne, duurzame gebouwen – Hoge Duin en Lage Duin – met 61 appartementen en negen penthouses in de koopsector en 146 vrije sector huurappartementen. De vrije sector huurappartementen zullen worden opgenomen in het Bouwinvest Residential Fund. In de plint zijn voorzieningen gepland zoals een servicepunt, veertien (short-stay) appartementen en twee hotelkamers en kantoren. Bouwinvest wordt tevens eigenaar van de voorzieningen in de plint.

Reageer op dit artikel