nieuws

Spes Bona verkoopt voor 19 miljoen kantoren

Geen categorie

Wijk REO Holdings heeft voor ruim 19 miljoen euro zes kantoorgebouwen gekocht van Spes Bona. Dat blijkt uit onderzoek van Vastgoedmarkt Research op basis van Kadaster-cijfers.

Het gaat om kantoorgebouw Nieuwe Poort II (2.877 m2) met 51 parkeerplaatsen in de ondergelegen parkeergarage en gebouw Zeus (5.232 m2)  met 121 parkeerplaatsen in Deventer, gebouw Siriusstaete (2.769 m2) en gebouw Iris (6.362 m2) met 125 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage in Hoofddorp, gebouw Le Carré (2.353 m2) met een semi-ondergrondse parkeervoorziening en parkeerdek voor minimaal 62 auto’s in Schiphol-Rijk en gebouw Galileo (5.543 m2) in Amersfoort.

Wijk REO Holdings is een vehikel dat op de Kaayman Eilanden is gevestigd. Spes Bona is een van de ‘silo’s’ van het in 2012 gefailleerde Eurocommerce, waarin de banken het door hun gefinancierde vastgoed middels een onderhandse executieverkoop plaatsten. FGH Bank bleef na deze overheveling aan als financier van Spes Bona.

Reageer op dit artikel