nieuws

Real Estate Career Day TU Delft op 20 april

Geen categorie

Op 20 april vindt de 22ste editie van Real Estate Career Day plaats. Dit vastgoedevenement voor studenten vindt plaats op de faculteit Bouwkunde aan de TU Delft.

Op deze dag wordt het hoofddoel van BOSS (Building Organisation Student Society) om studenten met bedrijven te verbinden en vice versa nagestreefd door de organisatie van een breed scala aan activiteiten zoals business-cases, workshops, één-op-ééngesprekken, een bedrijvenmarkt en afsluitend een bedrijvendiner. Er nemen meer dan 250 studenten van acht verschillende vastgoedgerelateerde opleidingen deel aan deze dag. Ongeveer 25 vastgoedbedrijven, waaronder aannemers, projectontwikkelaars, vastgoedconsultants, financiële adviseurs en startups grijpen de kans om zichzelf aan de studenten te presenteren. Bezoek de website, www.recd.nl, voor het dagprogramma en de deelnemende bedrijven. 

Reageer op dit artikel