nieuws

Profiel genomineerde Rebecca Haasdijk

Geen categorie

Rebecca Haasdijk (28), property manager bij Verwey Vastgoed, is ‘steeds bezig met de volgende stap, wisselt en schakelt tussen perspectieven van opdrachtgevers, huurders en andere stakeholders’. Zij is één van de vijf genomineerden voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2016.

Profiel genomineerde Rebecca Haasdijk

Met haar vaardigheden is zij volgens haar werkgever van cruciaal belang bij de entree van Verwey Vastgoed op de Amsterdamse woonmarkt met een vernieuwend concept, dat in 2016 op diverse woningcomplexen wordt gelanceerd. 
Zij wordt aangeprezen als ‘de verpersoonlijking van de nieuwe property manager’. De ‘property manager 2.0’ is een ‘connector’, een ‘innovator’ en ook wel een beetje een visionair, met aandacht voor het managen van reguliere processen.

Na afronding van haar vwo-opleiding begon ze bij Actys in Den Haag. Haasdijk rondde ondertussen de vierjarige duale hbo-opleiding Commerciële Economie in drie jaar af en stapte in deze periode van Actys over naar Van ’t Hof Rijnland. Als accountmanager werd ze daar uiteindelijk verantwoordelijk voor een portefeuille van 3.000 woningen. Verwey Vastgoed trok haar in september 2014 aan als accountmanager om samen met het Woningteam een professionaliseringsslag te maken op het gebied van property management van huurwoningen van diverse institutionele beleggers. Recentelijk heeft ze al haar vakken afgerond voor de MSRE-opleiding. Het schrijven van haar scriptie heeft ze uitgesteld tot september, om zich deze periode volledig te richten op het opstarten van kantoor Wonen van Verwey Vastgoed in Amsterdam. Zij stuurt in haar huidige rol een team van vijf collega’s aan. 

Breng hier uw stem uit  

Reageer op dit artikel