nieuws

Profiel genomineerde Jessie Wagenaar

Geen categorie

Met haar benoeming op 1 april 2015 tot directeur Verkoop & Gebiedsmarketing bij BPD Ontwikkeling is Jessie Wagenaar (34) met recht een young talent te noemen. Zij is één van de vijf genomineerden voor de Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award.

Profiel genomineerde Jessie Wagenaar

In korte tijd heeft zij zich in de vastgoedsector ontwikkeld tot een autoriteit op het snijvlak van gebiedsontwikkeling en (gebieds)marketing. Onder haar leiding innoveert en professionaliseert BPD in rap tempo zijn klantcontact. Met haar team geeft Wagenaar  succesvol invulling aan de ambitie om het klanten mogelijk te maken volledig online, fysiek of in elke gewenste mengvorm een nieuwe woning te kopen. Nog dit voorjaar zal de eerste (volledige) online verkoop van een nieuwbouwwoning in Nederland een feit zijn. I

In haar vorige functies binnen BPD leverde zij onder andere een belangrijke bijdrage aan een grootschalig, breed opgezet consumentenonderzoek naar woonwensen van bewoners in vier Brabantse grote steden. Ook heeft zij in de gebiedsmarketing van diverse projecten  zoals het KVL-terrein in Oisterwijk en Willemsbuiten in Tilburg  een flinke stem gehad.  

Wagenaar studeerde planologie aan de Universiteit van Amsterdam (2003) en rondde daarnaast de MBA-opleiding aan Business School Nederland (2011) af. Haar professionele carrière startte zij in januari 2004 als trainee bij AM, waar zij vervolgens van januari 2005 tot juli 2008 als marketingmanager heeft gewerkt. Sinds 1 juli 2008 is zij in dienst van BPD (voorheen Bouwfonds). In eerste instantie als marketingmanager en later als senior marketingmanager op het regiokantoor in Eindhoven. Per 1 februari 2012 ging  zij de functie van gebiedsmarketeer vervullen.

> Breng hier uw stem uit   

Reageer op dit artikel