nieuws

PingProperties verhuurt 3.828 m2 aam Algemene Onderwijsbond

Geen categorie

heeft PingProperties heeft een nieuwe langjarige huurovereenkomst afgesloten voor in totaal 3.828 m2 kantoorruimte alsmede 10 parkeerplaatsen aan de Algemene Onderwijsbond (AOb) in kantoorgebouw Trappenburch aan de Kroonstraat in Utrecht.

Begin 2016 is PingProperties begonnen met de duurzame herontwikkeling van Trappenburch die moet leiden tot energielabel A. Bij oplevering beschikt Trappenburch over onder andere nieuwe gebouw-gebonden installaties, nieuwe vliesgevels, nieuwe dakbedekking en na-isolatie ter plaatse van de kelder, daken en kolommen. Per 1 januari 2017 zal AOb in het gebouw trekken. PingProperties is geadviseerd door JLL en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff. AOb is geadviseerd door Solved.

Reageer op dit artikel