nieuws

Petrogas huurt 3.400 m2 kantoorruimte in Rijswijk

Geen categorie

Verhuurder Hansainvest is met Petrogas E&P Netherlands een langjarige huurovereenkomst aangegaan voor 3.400 m2 kantoorruimte en 55 parkeerplaatsen in de Oversteen aan Laan van Zuid Hoorn 14 in Rijswijk.

Het kantoorgebouw is gelegen op Businesspark Hoornwijck, langs de snelwegen A4 en A13 en op korte afstand van het centrum van Den Haag. Momenteel is er nog 6.000 m2 kantoorruimte beschikbaar, verdeeld over 3.000 m2 in de hoogbouw en 3.000 m2 in de laagbouw. Het is de eerste grote transactie in Hoornwijck sinds geruime tijd. Het property management van Oversteen is in handen bij K&O Property Management.  CBRE heeft Petrogas geadviseerd bij de totstandkoming van de huurovereenkomst. Hansainvest Hanseatische Investment werd in deze transactie bijgestaan door Nadorp Bedrijfsmakelaars, in collegiale samenwerking met JLL.

Reageer op dit artikel