nieuws

Latere afronding Poolse winkeldeal Palmer Capital

Geen categorie

Palmer Capital Emerging Europe Property Fund verwacht dat de eerder aangekondigde acquisitie in Polen in het tweede kwartaal van 2016 zal plaatsvinden in plaats van het eerste kwartaal.

Het fonds maakte de voorgenomen overname van elf grootschalige winkellocaties in Polen op 14 oktober 2015 bekend. De winkellocaties liggen verspreid over tien regionale steden. De netto aankoopprijs van de portefeuille bedraagt 27,4 miljoen euro en de initiële netto huurinkomsten zijn goed voor 2,2 miljoen per jaar. Palmer Capital verwerft met de overname een strategische positie in de grootste vastgoedmarkt van Centraal-Europa.

Het fonds belegt in commercieel vastgoed in Midden-Europa. Aandelen van het fonds zijn dagelijks verhandelbaar via NYSE Euronext Amsterdam als closed-end beleggingsfonds. Palmer Capital Continental Europe is in 2007 opgericht, heeft kantoren in zes landen en beheert 300 miljoen euro aan onroerend goed, voornamelijk in Centraal-Europa. In Nederland beheert Palmer Capital 140 miljoen aan vermogen voor particuliere beleggers via zeven fondsen in onroerend goed en risicodragend vermogen.

Reageer op dit artikel